Sinds 1984 de bewezen methode voor succesvolle verkooptrainingen in de B2B

U beschikt over vakinhoudelijke kennis op hoog niveau. U weet precies wat uw producten en diensten uniek maakt. Maar hoe vertaalt u die know-how naar een goed verkoopgesprek of een overtuigende commerciële boodschap? Hoe vindt u de juiste balans tussen uw technische kennis en een heldere commerciële presentatie?

HollandVanKessel&Partners helpt u daarbij. Met een verkoop- of presentatietraining die u op het lijf geschreven is. Individueel of in een kleine groep. To the point, interactief en praktisch. Resultaat staat voorop.

Werken aan commercieel succesvol accountmanagement

 

In ons 30-jarige bestaan hebben we onze bewezen effectieve methode voor verkooptraining in de B2B ontwikkeld, die zich sterk onderscheidt van reguliere sales-trainingen. Ons uitgangspunt: wij vinden ons vak interessant, omdat ú dat bent. Daarom zijn onze trainingen gericht op persoonlijke aandacht voor uw sector en uw job. Onze methode is ‘leren door te doen’. Persoonlijk, betrokken en praktijkgericht: zo leggen we samen met u de basis voor commercieel succesvol accountmanagement.

Versterk uw presentatie- en verkoopskills

 

De afgelopen 30 jaar heeft Van Kessel & Partners meer dan 20.000 mensen met aandacht en interesse opgeleid en gecoacht. Mensen van verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Van multinationals en supermajors. Van ICT tot financiën, van farmaceutische industrie tot de bouw, van gas en olie tot biotechnologie en de banken- en assurantiewereld. Waar uw expertise ook ligt, wij helpen u om uw presentatie- en verkoopskills naar het gewenste niveau te brengen. Zodat u – ook als u een technische achtergrond hebt – uw commerciële vaardigheden effectief vergroot. Het resultaat: betere verkoopresultaten en succesvolle business partnerships.

Lees meer over onze trainingen

 

  • Ons programma Sales Consulting Skills verbetert de commerciële vaardigheden die u bijvoorbeeld nodig hebt als technisch consultant tijdens aanbestedingstrajecten.
  • In ons programma Business Presentation Skills leert u hoe u complexe (technische) informatie presenteert op zo’n manier dat de commerciële boodschap de klant bereikt: gestructureerd, ontspannen en met overtuiging.

Incompany, private coaching of open inschrijving

 

Onze incompanytrainingen ontwikkelen we exclusief voor uw bedrijf of team (maatwerk, prijs op aanvraag).

Hebt u behoefte aan persoonlijke begeleiding? Kies dan voor private coaching: een-op-een, volledig op maat. Bijvoorbeeld een combinatie van Business Presentation Skills met de module Mediatraining (€ 2.389,- p.p. per dag).

Daarnaast bieden we onze trainingen ook aan in open inschrijving (€ 1.389,- p.p. per dag).

HollandVanKessel&Partners (VKP) is een familiebedrijf, opgericht in 1984. VKP wordt geleid door Jet van Holland, advocaat en corporate trainer.

Referenties  

Deelnemers Consulting Skills:

  • ‘Strakke training.’
  • ‘Veruit de beste training die ze ooit gehad hebben. Iedereen heeft het er nu nog over.’
  • ‘Fantastisch resultaat, we hebben sinds het programma 23 nieuwe klanten binnengehaald.’
  • ‘De methode is een eye-opener. Neemt drempels bij mij weg om zaken te doen. Ik vond dit één van de meest waardevolle cursussen van de laatste jaren.’

Deelnemer Private Coaching:

  • ‘You get what you pay for.’

Trainingslocatie

Zowel de groepstraining als de private coaching voor executives vindt plaats op een inspirerende zakelijke locatie: voorheen kasteel De Wittenburg te Wassenaar, nu Fletcher Hotel te Loosdrecht  in hartje Nederland.

De locatie en voorzieningen worden door onze deelnemers zeer goed gewaardeerd. In de zomermaanden kan desgewenst lunch aan boord geserveerd worden.

Fletcher hotel is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen en is recent nog verkozen tot de een van de beste zakelijke vergaderlocaties van Nederland.

     

 

 

 

 

 

Testimonial Training Business Presentation Skills 2016

 

Did the training BPS-skills live up to your expectations?


Yes it did and gave me even more than I expected – 2016,

U. Carrado, International company  produces electrochemical applications

Testimonial Training Business Presentation Skills 2018

 

Did the training BPS-skills live up to your expectations?

Zeker een training die ik anderen aanbeveel 

R. Klaassen, Global IT technology solutions

 

Testimonial Training Business Presentation Skills 2015


Did the training BPS-skills live up to your expectations? 


Better. Wasn’t looking forward to present, but ended up enjoying it.

M. Baill, business Electronic Beam curing, manufacture of high pressure laminate